Vad vi gör

nytt kontor

Försäljning av kontorsmöbler och projektledning

Vare sig ni ska flytta kontoret, eller vill förändra inredningen i era befintliga lokaler, så är vi här för att hjälpa er genom hela processen.

Alla uppdrag ser olika ut, men gemensamt är att kontoret ska bli funktionellt, spegla kundens vision och att förändringen ska genomföras så smidigt som möjligt. Det kan handla om allt från att köpa in några enstaka möbler till att inreda ett helt nytt kontor. Vi har lång erfarenhet av projektledning och oavsett om ni vill ha ett aktivitetsbaserat eller mera traditionellt kontor, så har vi kunskapen både vad gäller produkterna och genomförandet. Vi blir er partner och samverkar med er interna projektledare, arkitekt och/eller byggledare. Vi lämnar gärna ett kostnadsfritt förslag på hur ett sådant samarbete kan se ut.

kundanpassade losningar

Kundanpassade lösningar

Att kundanpassa sin arbetsplats behöver inte betyda att det blir dyrare, bara mer personligt och profilerat. Kanske vill ni ha ett eget uttryck på arbetsplatsen, eller färgval som matchar era färger i profilmanualen, och varför inte måttbeställda skrivbordsskivor för att maximera utrymmet i er lokal? Vi ordnar detta, helt efter era önskemål!

Vi har ett nära samarbeta med ett flertal arkitektbyråer som kan hjälpa er att få exakt den profil och personliga touch som ni önskar.

hyra mobler

Hyra möbler

Ni har även möjlighet att hyra er inredning hos oss. Till delar av eller till ett helt kontor? På kort eller lång tid? Möjligheterna är många och vi anpassar oss efter era behov och önskemål. Fördelarna med att hyra är flera, bl.a. kan ni byta delar av inredningen under hyrestiden. En annan fördel är att man inte låser kapital. Vi lämnar gärna en offert.

right_460

chair_460